Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
plus
reset
minus
plus
minus
تاریخ انتشارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۵۹
کد مطلب : ۲۲۵۸

باستانی‌ترین شهر مرکز ایران را می‌شناسید؟/آشنایی با کتب مهم نقشه‌برداری(۲)

از باستانی‌ترین شهر مرکز ایران چه می‌دانید؟ تا به حال نام «میلاجرد» به گوشتان خورده؟ اگر نه؛ شما را به خواندن کتاب «میلادجرد: باستانی‌ترین شهر استان مرکزی شامل منطقه "چرا"(شراه/شراء)»، دعوت می‌کنیم که توسط مرحوم علی محمودی از کارمندان بازنشسته مدیریت خدمات فنی سازمان نقشه‌برداری کشور نگاشته شده است.
باستانی‌ترین شهر مرکز ایران را می‌شناسید؟/آشنایی با کتب مهم نقشه‌برداری(۲)
plusresetminus
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه‌برداری کشور، در این کتاب، ضمن معرفی مختصر و تاریخچه شهر میلادجرد واقع در شمال غربی استان مرکزی، اسامی مشاهیر و قرایای بزرگ و شهرهای آن منطقه نیز بررسی شده است.

با آنکه نام، عنوان و موقعیت جغرافیایی و سابقه تاریخی میلادجرد در معتبرترین و قدیمی‌ترین کتب تاریخی ایران زمین ذکر شده، مع‌الوصف همچون شهرهای قدیمی و آباد ایران، نامش در گردونه جغرافیای تاریخی ایران زمین قرار نگرفته و قدمت و سابقه تاریخی آن معرفی نشده و ناشناخته مانده است. از این روی مولف، پژوهشی جامع و فراگیر در مورد این شهر به‌عمل آورده و سعی در معرفی این شهر تاریخی داشته است.

مرحوم محمودی، با دقت نظری که داشته، اخبار، روایات و مطالب اجتماعی و تاریخی را از مآخذ معتبری چون آثار "برقی"، "حمزه اصفهانی" و کتاب "ابن فقیه همدانی" و ... اخذ نموده تا کتاب وی مورد اعتماد واقع گردد.

فصول این کتاب عبارتند از: سرگذشت داستان‌ها و حماسه‌های ملی ایران؛ اسامی خاندان میلادیان؛ مبادی و راه‌های نفوذ زبان عربی در فارسی؛ پیشینه "میلادجرد" (میلادگرد/میلادگرت)؛ نگاهی به معانی و تغییر شکل و تلفظ واژه میلادجرد(میلادگرد)؛ زبان میلادجرد؛ رودخانه قره چای(کارارود)؛ خاک میلادجرد؛ وضعیت جغرافیایی ناحیه "چرا" شراه/شراء؛ اسامی قرایای بزرگ و شهرها؛ نقش طبیعت در ساختارهای بلوک‌های "چرا"(شراء) و فراهان؛ کمیجان (کمیذان) در گذر زمان.

برای دریافت اصل فایل اینجا را کلیک نمائید.

https://fa.ncc.gov.ir/vdci.warct1arvbc2t.html
ncc.gov.ir/vdci.warct1arvbc2t.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی