Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
plus
reset
minus
plus
minus
تاریخ انتشارسه شنبه ۱ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۰۰
کد مطلب : ۴۷۹۵
به مناسبت 1 آذر ماه، روز اصفهان، سازمان نقشه‌برداری کشور اعلام کرد:

اطلس نقشه و اطلاعات مکانی استان اصفهان و اطلس ملی گردشگری معرفی شد

اطلس نقشه و اطلاعات مکانی استان اصفهان و اطلس ملی گردشگری که توسط مدیریت نقشه‌نگاری و اطلس‌های ملی در سازمان نقشه‌برداری کشور تهیه و تولید شده است، معرفی می‌شود.
plusresetminus
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه‌برداری کشور، مدیریت نقشه‌نگاری و اطلس‌های ملی به ‌مناسبت روز اصفهان، اطلس نقشه و اطلاعات مکانی استان اصفهان و اطلس ملی گردشگری را معرفی می‌کند.



اطلس نقشه و اطلاعات مکانی استان اصفهان:

اطلس‌های اطلاعات مکانی استان‌های کشور، از محصولات سازمان نقشه‌برداری کشور است که توسط اداره اطلس‌های ملی در مدیریت نقشه‌نگاری و اطلس‌های ملی برای 31 استان کشور تهیه می‌شود.
این اطلس‌ها، حاوی نقشه‌ها و اطلاعات مکانی 31 استان‌ کشور است که اطلاعات هر استان شامل "تقسیمات کشوری، شبکه ژئودزی، شبکه ژئودینامیک، شبکه‌های چندمنظوره و گرانی‌سنجی، شبکه‌های ترازیابی، نقشه‌های رقومی‌پوششی، پوشش تصاویر ماهواره‌ای IRS و Land sat، مدل رقومی زمین، نقشه‌ رقومی شهرها، چارت‌های دریایی و مشاهدات جزر و مدی، موقعیت پروژه‌های نقشه‌برداری نظارت و کنترل فنی" می‌باشد. تصاویر هوایی تهیه شده از استان‌ها نیز به‌ تفکیک سال‌­های اخذ تصاویر در این اطلس‌ها آمده است.
مساحت استان اصفهان 106902 کیلومترمربع و دارای 28 شهرستان، 56 بخش و 133 دهستان می­‌باشد و قله شاهان­کوه مرتفع‌ترین نقطه این استان است.
اطلس اطلاعات مکانی استان اصفهان در سال 1400 تهیه شده است.




اطلس ملی گردشگری استان اصفهان:

اطلس‌های ملی مجموعه‌هایی مدون و مجلد از نقشه‌ها، نمودارها، تصاویر و گزارش‌های مربوط به یک یا چند موضوع هستند که با روش‌های نوین و بسیار دقیق و با استفاده از جدیدترین نرم‌افزارها بر اساس آخرین اطلاعات و آمار گردآوری شده در سطح کشور تهیه می‌شوند.
سازمان نقشه­‌برداری کشور، اطلس ملی گردشگری را در سال 1381 (نگارش اول) و در سال 1392 (نگارش دوم) تهیه و تدوین کرده است. این اطلس که با استفاده از آخرین آمار و اطلاعات وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مرکز آمار ایران تهیه گردیده، با بررسی پیشینه گردشگری به وضعیت این صنعت در سطح جهان و جایگاه ایران در جهان می‌پردازد. سپس با ارائه آمار و اطلاعات استانی، وضعیت پارامترهای موثر بر این صنعت و پراکندگی آنها را در داخل کشور مورد بررسی قرار می‌دهد و در انتها به معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران می‌پردازد.
نگارنده : رامین رحیمی
https://fa.ncc.gov.ir/vdcg.y9trak9unpr4a.html
ncc.gov.ir/vdcg.y9trak9unpr4a.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی